Team
Logo Arabisk Sprogcenter
ahmed arabisk underviser

Ahmed Zoair

(Arabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål. Han har en bachelorgrad i arabisk litteratur fra Dar al-Ulum Kairo Universitet og har studeret en del klassiske bøger med ’ulama (lærde) fra al-Azhar i Egypten. Han underviser i Klassisk Arabisk, Introduktion til arabisk og Tajweed.

hassan arabisk underviser

Aiman Mansour

(Børnearabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål. For at perfektionere sine sprogevner har han tilbragt et år i Jordan, hvor han har studeret arabisk. Han har flere års erfaring med at undervise børn i arabisk fra forskellige steder. Lige nu er han i gang med sin bachelorgrad i Jura på Københavns Universitet.  Han underviser i Børnearabisk.

hassan arabisk underviser

Amira Ghajour

(Børnearabisk instruktør)


  Hun underviser i Børnearabisk.

ahmed arabisk underviser

Amr Hatem

(Arabisk kalligrafi instruktør)


er en visuel kunstner fra syrien som bor i København. Han har en bachelorgrad i billedkunst fra  Damascus Universitet og er specialiseret i visuel kommunikation og fokuserer på typografi, illustration og moderne arabiske kalligrafi. Han arbejdede og eksperimenterede med kalligrafi i flere år.

Han er i gang med sin MFA på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Han underviser Arabisk kalligrafi.

anna studiecirkel

Anna Steen Hansen

(Arabisk Studiecafé)


har en uddannelsesbaggrund som sprogofficer fra Forsvarsministeriet i arabisk (egyptisk) og er uddannet BA i Mellemøstens Sprog og Samfund (arabisk) fra Københavns Universitet og cand. mag. i journalistik fra Syddansk Universitet.

Hun har været på mange rejser i Mellemøsten og har en mission om at skabe en bedre forståelse mellem de forskellige kulturer i Danmark.

hassan arabisk underviser

Dima Jirjis

(Arabisk og børnearabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål. Dima er ved at afslutte sin bachelorgrad i interkulturel pædagogik og arabisk på syddansk universitet, med henblik på at viderebygge sin uddannelse. Hun har derudover erfaring med børn og unge inden for frivilligt arbejde. Hun underviser i Børnearabisk og Introduktion til arabisk.

hassan arabisk underviser

Duaa El-Khadib

(Arabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål.   Hun har en bachelorgrad i Mellemøstens sprog og samfund (Arabisk) fra Københavns universitet og har tidligere arbejdet med tekstoversættelse fra dansk til arabisk for et projekt kaldet Helhedsplan. Hun underviste arabisk i  Mjølnerparken.  Som journalist har hun dækket historier fra Palæstina i 2013, fra New York i 2015 og fra Cairo i 2016. Hun underviser i  Børnearabisk.

hassan arabisk underviser

Florian Elabdi Jensen

(Arabisk instruktør)


har en bachelor i arabisk fra Københavns Universitet og en kandidat i journalistik fra Syddansk Universitet. Han har også studeret arabisk et semester i Marokkos hovedstad Rabat. Når han ikke underviser, arbejder han som journalist og har rapporteret fra Mellemøsten for en række danske og internationale medier.

Han underviser i Moderne standardarabisk.

hassan arabisk underviser

Hadi Al-Khalili

(Gulf/Irakisk arabisk instruktør)


er kandidatstuderende på Københavns Universitet og studerer Mellemøstens sprog og samfund, og Spansk sprog og kultur. Han er opvokset med irakisk arabisk dialekt. Han har undervisningserfaring fra folkeskolen, og da jeg var fast underviser i Arabisk A, på gymnasium. Ydermere har han stor erfaring med tolkning arabisk - dansk. Han underviser Gulf/Irakisk dialekt.

ishaque arabisk underviser

Ishaque Suubi Møller

(Arabisk og børnearabisk instruktør)


har en bachelor i økonomi, sprog og kultur (negot. med arabisk). Han tilbragte nogen tid med at studere i den klassiske by Fez i  Marokko, hvor han læste moderne standard arabisk, klassisk arabisk og økonomi. Han er lige nu i gang med at skrive sin kandidatafhandling omkring "re-arabization". Han underviser i  Moderne Standard Arabisk.

kasper interkulturel kommunikation

Kasper Mathiesen

(Interkulturel kommunikation)


har en Master Grad i Islamiske Studier og religionsvidenskab fra Københavns Universitet. Har er i gang med en PhD på Aarhus Universitet og har undervist på Aarhus og Københavns Universitet. Han har mange års erfaring som formidler af mellemøstlig kultur i bøger, kronikker, fag-artikler og, især mundtligt for gymnasier, skoleklasser, højskoler og mange andre. Kasper har desuden boet mange år i bl.a Syrien og har indgående personligt såvel som professionelt kendskab til arabisk kultur, sprog og samfund.

hanna arabisk underviser

Lina Al-Hajjar

(Arabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål. Lina har en bachelor uddannelse i matematik. Hun taler arabisk, fransk, engelsk og dansk. Lina har flere års erfaring med at undervise børn og unge i arabisk, engelsk og fransk sprog, samt matematik. Lina er også tolk og mentor.


Lina har studeret en del klassiske bøger fra Libanon. Hun underviser i levantisk-syrisk dialekt.

rmanar tajweed underviser

Manar Mohamed

(Tajweed instruktør)rmanar tajweed underviser

Nabila Hmaimou

(Arabisk instruktør)


kommer fra Marokko og har arabisk (Marokkansk) som modersmål. Hun er ved at afslutte sin bachelorgrad i Fransk på København Universitet. Hun har mange års arabisk og fransk undervisningserfaring i Abu Dhabi. I Danmark underviste hun i både fransk og spansk på Amager i en folkeskole, ungdomsesskole og AOF, begge børn og voksne. Udover sine erfaringer var hun for nylig på et studieophold i Spanien hvor hun fokuserede på arabisk (interpretation). Hun arbejder som tolk dansk/arabisk og Arabisk/dansk i 7 år .

Hun underviser Marokkansk arabisk dialekt.

petra administrator

Peter Mujuni Mwebesa

(Arabisk instruktør)


har studeret Arabisk i ca. 11 år. Har undervist i 8 år i læsning og grammatik til både børn og voksne. Han har læst Moderne standardarabisk på Zarqa Universitet i Jordan, og Markaz Fajr institutet i Cairo. Med sin erfaring som ikke oprindelig arabisktalende, er det nemt for ham at sætte sig ind i kursisternes plads og videreformidle, nemt og overskuelig, stoffet.


Han underviser i Moderne standardarabisk.

petra administrator

Petra Lachouani

(Leder og administrator)


startede ud med en erhvervsmæssig uddannelse i økonomi og regnskab. Hun har mange års erfaring med projektledelse og er certificeret PRINCE2 projektmanager.

Hun har en MSc-grad i økologi fra Viennas universitet og har en PhD-grad i biologi fra Danmarks Tekniske Universitet. Hun har studeret Klassisk Arabisk i mange år med undervisere fra Jordan og USA.

hanna arabisk underviser

Rajaa Touimi

(Arabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål. Hun har en bachelor grad fra Københavns universitet i arabisk og er i gang med hendes speciale i arabisk. Hun har mange års erfaring i undervisning af arabisk i forskellige områder.  Hun underviser i Kvindearabisk.

hanna arabisk underviser

Roza Alshihaby

(Børnearabisk instruktør)


Hun underviser i Børnearabisk.

hanna arabisk underviser

Sabrin Nabil Hasan

(Børnearabisk instruktør)


Hun underviser i Børnearabisk.

hanna arabisk underviser

Shereen Moustafa

(Børnearabisk instruktør)


Hun underviser i Børnearabisk.

hanna arabisk underviser

Sirin Mansour

(Arabisk og børnearabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål. Hun har en bachelorgrad i Socialvidenskab og Dansk fra Roskilde Universitet og har planer om at studere videre. Hun har igennem mange år lært arabisk. Hun underviser i Introduktion til arabisk og Børnearabisk.

hanna arabisk underviser

Wafaa Jørgensen

(Arabisk instruktør)


​Har arabisk som modersmål. Hun har flere års erfaring med at lære arabisk for expats, der boede i Mellemøsten, med særlig fokus på talesproget. Hun underviser i egyptisk arabisk dialekt.

vores nye arabisk underviser

Er det dig?

(Arabisk instruktør?)


Vi er altid åbne for nye kvalificerede arabiske undervisere. Vi lægger vægt på en universitetsuddannelse, en god vision og undervisningsstil såvel som undervisningserfaring.


Hvis du kunne tænke dig at bidrage til og blive en del af Arabisk Sprogcenter, så send en mail med motiveret ansøgning og CV til jobs@arabisk-sprogcenter.dk.

VORES NYHEDSBREV

Logo Arabisk Sprogcenter
Location pin
Phone
Email

Lyngbyvej 11, 1. sal

Østerbro Centret / Vibenshus

2100 København Ø, Danmark

Kontor pga. barsel kun åbent  efter aftale!


(+45) 21 700 567 (Telefontid: Ma-Fr 9-12)


kontakt@arabisk-sprogcenter.dk

©  2017 - 2019 Arabisk Sprogcenter. All Rights Reserved.

CVR: 38314467