Logo Arabisk Sprogcenter
ahmed arabisk underviser

Ahmed Zoair

(Arabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål. Han har en bachelorgrad i arabisk litteratur fra Dar al-Ulum Kairo Universitet og har studeret en del klassiske bøger med ’ulama (lærde) fra al-Azhar i Egypten. Han underviser i Klassisk Arabisk, Introduktion til arabisk og Tajweed.

ahmed arabisk underviser

Amr Hatem

(Instruktør i arabisk kalligrafi)


er en visuel kunstner fra syrien som bor i København. Han har en bachelorgrad i billedkunst fra  Damaskus Universitet, er specialiseret i visuel kommunikation og fokuserer på typografi, illustration og moderne arabisk kalligrafi. Han har arbejdet og eksperimenteret med kalligrafi i flere år.

Han er i gang med sin MFA på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Han underviser i Arabisk kalligrafi.

hassan arabisk underviser

Dima Jirjis

(Arabisk og børnearabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål. Dima er ved at afslutte sin bachelorgrad i interkulturel pædagogik og arabisk på syddansk universitet, med henblik på at viderebygge sin uddannelse. Hun har derudover erfaring med børn og unge inden for frivilligt arbejde. Hun underviser i Børnearabisk og Introduktion til arabisk.

hassan arabisk underviser

Duaa El-Khadib

(Arabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål.   Hun har en bachelorgrad i Mellemøstens sprog og samfund (Arabisk) fra Københavns universitet og har tidligere arbejdet med tekstoversættelse fra dansk til arabisk for et projekt kaldet Helhedsplan. Hun underviste arabisk i  Mjølnerparken.  Som journalist har hun dækket historier fra Palæstina i 2013, fra New York i 2015 og fra Cairo i 2016. Hun underviser i  Børnearabisk.

Fatih Alev

(Administrator, arabisk instruktør)


Fatih Alev er født og opvokset i Danmark. Har tyrkisk baggrund, men har gået i arabisk privatskole i fire år. Har en bachelor i arabisk fra Københavns Universitet og har i en årrække undervist i arabisk på FOF.

Fatih Alev underviser i både arabisk, tyrkisk og osmannisk (læse og skrive på osmannisk).

hassan arabisk underviser

Florian Elabdi Jensen

(Arabisk instruktør)


har en bachelor i arabisk fra Københavns Universitet og en kandidat i journalistik fra Syddansk Universitet. Han har også studeret arabisk et semester i Marokkos hovedstad Rabat. Når han ikke underviser, arbejder han som journalist og har rapporteret fra Mellemøsten for en række danske og internationale medier.

Han underviser i Moderne standardarabisk.

hassan arabisk underviser

Hadi Al-Khalili

(Gulf/Irakisk arabisk instruktør)


er kandidatstuderende på Københavns Universitet og studerer Mellemøstens sprog og samfund, og Spansk sprog og kultur. Han er opvokset med irakisk arabisk dialekt. Han har undervisningserfaring fra folkeskolen, og da jeg var fast underviser i Arabisk A, på gymnasium. Ydermere har han stor erfaring med tolkning arabisk - dansk. Han underviser Gulf/Irakisk dialekt.

ishaque arabisk underviser

Ishaque Suubi Møller

(Arabisk og børnearabisk instruktør)


har en bachelor i økonomi, sprog og kultur (negot. med arabisk). Han tilbragte nogen tid med at studere i den klassiske by Fez i  Marokko, hvor han læste moderne standard arabisk, klassisk arabisk og økonomi. Han er lige nu i gang med at skrive sin kandidatafhandling omkring "re-arabization". Han underviser i  Moderne Standard Arabisk.

petra administrator

Peter Mujuni Mwebesa

(Arabisk instruktør)


har studeret Arabisk i ca. 11 år. Har undervist i 8 år i læsning og grammatik til både børn og voksne. Han har læst Moderne standardarabisk på Zarqa Universitet i Jordan, og Markaz Fajr institutet i Cairo. Med sin erfaring som ikke oprindelig arabisktalende, er det nemt for ham at sætte sig ind i kursisternes plads og videreformidle, nemt og overskuelig, stoffet.


Han underviser i Moderne standardarabisk.

petra administrator

Petra Lachouani

(Stifter & konsulent)


startede ud med en erhvervsmæssig uddannelse i økonomi og regnskab. Hun har mange års erfaring med projektledelse og er certificeret PRINCE2 projektmanager.

Hun har en MSc-grad i økologi fra Viennas universitet og har en PhD-grad i biologi fra Danmarks Tekniske Universitet. Hun har studeret Klassisk Arabisk i mange år med undervisere fra Jordan og USA.

hanna arabisk underviser

Roza Alshihaby

(Børnearabisk instruktør)


Hun underviser i Børnearabisk.

vores nye arabisk underviser

Er det dig?

(Arabisk instruktør?)


Vi er altid åbne for nye kvalificerede arabiske undervisere. Vi lægger vægt på en universitetsuddannelse, en god vision og undervisningsstil såvel som undervisningserfaring.


Hvis du kunne tænke dig at bidrage til og blive en del af Arabisk Sprogcenter, så send en mail med motiveret ansøgning og CV til jobs@arabisk-sprogcenter.dk.

VORES NYHEDSBREV

Logo Arabisk Sprogcenter
Location pin
Phone
Email

Lyngbyvej 11, 1. sal

Østerbro Centret / Vibenshus

2100 København Ø, Danmark

Kontor kun åbent  efter aftale!


(+45) 21 700 567 (Telefontid: Ma-Fr 9-12)


kontakt@arabisk-sprogcenter.dk

MobilePay: 111415

©  2017 - 2019 Arabisk Sprogcenter. All Rights Reserved.

CVR: 25392361