hassan arabisk underviser

Duaa El-Khadib

(Børnearabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål.   Hun har en bachelorgrad i Mellemøstens sprog og samfund (Arabisk) fra Københavns universitet og har tidligere arbejdet med tekstoversættelse fra dansk til arabisk for et projekt kaldet Helhedsplan. Hun underviste arabisk i  Mjølnerparken.  Som journalist har hun dækket historier fra Palæstina i 2013, fra New York i 2015 og fra Cairo i 2016. Hun underviser i  Børnearabisk.

ahmed arabisk underviser

Amr Hatem

(Instruktør i arabisk kalligrafi)


er en visuel kunstner fra syrien som bor i København. Han har en bachelorgrad i billedkunst fra  Damaskus Universitet, er specialiseret i visuel kommunikation og fokuserer på typografi, illustration og moderne arabisk kalligrafi. Han har arbejdet og eksperimenteret med kalligrafi i flere år.

Han er i gang med sin MFA på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Han underviser i Arabisk kalligrafi.

hassan arabisk underviser

Dima Jirjis

(Arabisk og børnearabisk instruktør)


har arabisk som sit modersmål. Dima er ved at afslutte sin bachelorgrad i interkulturel pædagogik og arabisk på syddansk universitet, med henblik på at viderebygge sin uddannelse. Hun har derudover erfaring med børn og unge inden for frivilligt arbejde. Hun underviser i Børnearabisk og Introduktion til arabisk.

hassan arabisk underviser

Solaf Masoud

(Børnearabisk instruktør)


Solaf har syrisk baggrund. Hun udtaler:

”Jeg har altid været fascineret af det arabiske sprog og derfor har jeg valgt at læse det på universitetet. Jeg synes, at sprog er nøglen til at forstå andre kulturer og hvis man ønsker at forstå den arabiske kultur skal man kunne tale arabisk. Og det er altid nemmere at tilegne sig sprog når man er ung.”

Rachid El Filali

(Instruktør i marokkansk dialekt)
petra administrator

Petra Lachouani

(Stifter & konsulent)


startede ud med en erhvervsmæssig uddannelse i økonomi og regnskab. Hun har mange års erfaring med projektledelse og er certificeret PRINCE2 projektmanager.

Hun har en MSc-grad i økologi fra Viennas universitet og har en PhD-grad i biologi fra Danmarks Tekniske Universitet. Hun har studeret Klassisk Arabisk i mange år med undervisere fra Jordan og USA.

Fatih Alev

(daglig leder, arabisk og tyrkisk instruktør)


Fatih Alev er født og opvokset i Danmark. Har tyrkisk baggrund, men har gået i arabisk privatskole i fire år. Har en bachelor i arabisk fra Københavns Universitet og har i en årrække undervist i arabisk på FOF.

Fatih Alev underviser i både arabisk og tyrkisk.

vores nye arabisk underviser

Er det dig?

(Arabisk instruktør?)


Vi er altid åbne for nye kvalificerede arabiske undervisere. Vi lægger vægt på en universitetsuddannelse, en god vision og undervisningsstil såvel som undervisningserfaring.


Hvis du kunne tænke dig at bidrage til og blive en del af Arabisk Sprogcenter, så send en mail med motiveret ansøgning og CV til jobs@arabisk-sprogcenter.dk.

VORES NYHEDSBREV