Marokkansk arabisk dialekt

Begynd din rejse til at tale marokkansk dialekt!

VORES NYHEDSBREV

KURSUS DETALJER

Varighed: 8 uger

Lektioner: 2 enheder (á 45 minutter) om ugen

Holdstørrelse: 4 - 12

Sted: Bernhard Bangs Alle 23, 1.

2000 Frederiksberg

Undervisningsfri: Skoleferien og helligdage

Betaling: Kreditkort eller MobilePay ifm. online-tilmelding

PRIS

1.700 krHoldstørrelse

Vi er overbevist om at en lille holdstørrelse øger læringsudbytte hos kursisten. Derfor begrænser vi vores hold til max. 12 kursister.  Det er dog ikke muligt at afholde holdet med mindre end 4 kursister og i dette tilfælde aflyser vi holdet og refunderer kursusgebyret.


Kursus format

Kurset består af en ugentlig undervisningssession (2 lektioner á 45 minutter), lektiearbejde og øvelser.


Ugentlig tidsengagement

Kursisten anbefales at dedikere minimum to timer ugentligt på at lære reglerne og øve sig udenfor klasseværelset. Jo større det ugentlige tidsengagement er, jo større er læringsudbyttet.

arabiske bogstaver

INTRODUKTION TIL ARABISK

Lær at læse den arabiske skrift på

kun 10 uger!!!

Ingen viden påkrævet.

NÆSTE KURSUSGANGE

arabic market

opdage indflydelser fra det spanske, franske, tyske, berbiske og sub-sahariske sprog. Kurserne fokuserer hovedsageligt på at udvikle evnen til at tale samt forstå/lytte, mens der i en mindre grad fokuseres på grammatik og læseevner.

Her finder du vores kurser, som er målrettet til at styrke kursistens evner til at tale og forstå marokkansk arabisk dialekt.

Den marokkanske dialekt er en dialekt som forstås i Maghribregionen i Nordafrika (Marokko, Algeriet, Tunesien og Mauretanien). Marokkansk arabisk er særlig interessant, fordi den indeholder mange forskellige lingvistiske påvirkninger, som reflekterer regionens rolle som smeltedigel igennem historien, og du vil blandt andet

Vores kursusudbud omfatter 2 moduler:

 • Marokkansk arabisk dialekt A (3 kurser)

Du starter på ethvert kursus i dette modul med det samme uden nogle arabiskevner. Vi går i gang med at tale, tale, tale og fokuserer på hverdagssituationer. Du vil kunne bruge det lærte i samtalen med arabisk talende fra den første kursusdag. Kurserne er modulært opbyggede hvilket betyder at du kan starte med enten A1, A2 eller A3, afhængig af hvilket kursus bliver tilbudt i det aktuelle semester.

 • Marokkansk arabisk dialekt B (3 kurser)

Du starter på ethvert kursus i dette modul så snart du har været til alle kurser fra Marokkansk arabisk dialekt A. Vi går i gang med at tale, tale, tale og fokuserer på hverdagssituationer. Du vil kunne bruge det i samtalen med arabisk talende fra den første kursusdag. Kurserne er modulær opbygget som betyder at du kan starte med enten B1, B2 eller B3, afhængig af hvilket kursus bliver tilbud det aktuelle semester.

Man kan godt tilmelde sig et kursus efter dets start. Bare send en mail til kontakt@arabisk-sprogcenter.dk!

KURSUSDETALJER - MAROKKANSK ARABISK DIALEKT A1, A2, A3


Oversigt

 • Begynd din rejse i at tale marokkansk arabisk dialekt
 • Lær at manøvrere hverdagssituationer på arabisk
 • Færdighedsbaseret tilgang
 • Opbyg dine grammatik- og læsefærdigheder i et overskueligt tempo


Kursus pensum


 • Hils på hinanden og præsenter dig selv
 • Undervisningssituationer og hverdagsobjekter
 • På restauranten
 • Stedord
 • Indkøbssituationer
 • I bussen/ ved togstationen
 • Tal


Anbefalet baggrund

Vi påkræver ingen særlig baggrund, men vi anbefaler et vist kendskab til det arabiske skriftsprog (det er dog ikke et krav). I løbet af kurset vil det arabiske alfabet blive introduceret gradvist og blive brugt mere og mere. Målet er, at kursisten bliver styrket i at kunne læse arabisk skrift i løbet af de første kursusniveauer.


Kursusbøger

Som lærebog bruger vi "The Routledge Introductory Course in Moroccan Arabic" som kan købes hos f.eks. Saxo.com. Kursister forventes at anskaffe sig bogen før kursusstart.


Udbytte af kurset

Ved udgangen af kurset vil du være i stand til at præsentere dig selv, føre en simpel konversation omkring hverdagsemner (rejse, indkøb, spørg efter vej). Du vil også kunne opnå et vist kendskab til arabisk skrift.


Dette kursus er påkrævet for:

 • Marokkansk arabisk dialekt B