Levantisk/syrisk arabisk dialekt

Begynd din rejse til at tale levantisk dialekt!

VORES NYHEDSBREV

VORES NYHEDSBREV

KURSUS DETALJER

Varighed: Skoleåret (indtil slutning af juni)

Lektioner: 2 enheder (á 45 minutter) om ugen

Holdstørrelse: 4 - 12

Sted: Bernhard Bangs Alle 23, 1.

2000 Frederiksberg

Undervisningsfri: Skoleferien og helligdage

Betaling: Kreditkort eller MobilePay ifm. online-tilmelding

PRIS

1.700 kr.Holdstørrelse


Vi er overbevist om at en lille holdstørrelse øger læringsudbytte hos kursisten. Derfor begrænser vi vores hold til max. 12 kursister. Hvis der er mindre end 5 kursister tilmeldt holdet, så forkorter vi holdet fra 10 til 8 uger fordi vores erfaring er at intensiv smågruppeundervisning (3-4 kursister) faciliterer hurtigere læring af undervisningsmaterialet. Det er dog ikke muligt at afholde holdet med mindre end 3 kursister og i dette tilfælde aflyser vi holdet og refunderer kursusgebyret.


Kursus format

Kurset består af en ugentlig undervisningssession (2 lektioner á 45 minutter), lektiearbejde og øvelser.


Ugentlig tidsengagement

Kursisten anbefales at dedikere minimum to timer ugentligt på at lære reglerne og øve sig udenfor klasseværelset. Jo større det ugentlige tidsengagement er, jo større er læringsudbyttet.

arabic taxi

Her finder du vores kurser som er målrettet mod at styrke dine evner i at tale og forstå levantisk/syrisk arabisk dialekt.

Den levantiske/syriske arabiske dialekt er en dialekt, som forstås i Palæstina, Syrien, Libanon og Jordan.

Kurserne fokuserer hovedsageligt på at udvikle evnen til at tale og forstå/lytte, mens der i en mindre grad fokuseres på grammatik og læseevner.

arabiske bogstaver

Lær at læse den arabiske skrift på

kun 10 uger!!!

Ingen viden påkrævet.

INTRODUKTION TIL ARABISK

NÆSTE KURSUSGANGE

Vores kursusudbud omfatter 2 moduler:

 • Levantisk/syrisk arabisk dialekt A (3 kurser)

Du starter på ethvert kursus i dette modul med det samme uden nogle arabiskevner. Vi går i gang med at tale, tale, tale og fokuserer på hverdagssituationer. Du vil kunne bruge det lærte i samtalen med arabisk talende fra den første kursusdag. Kurserne er modulært opbyggede hvilket betyder at du kan starte med enten A1, A2 eller A3, afhængig af hvilket kursus bliver tilbudt i det aktuelle semester.

 • Levantisk/syrisk arabisk dialekt B (3 kurser)

Du starter på ethvert kursus i dette modul så snart du har været til alle kurser fra Levantisk/syrisk arabisk dialekt A. Vi går i gang med at tale, tale, tale og fokuserer på hverdagssituationer. Du vil kunne bruge det i samtalen med arabisk talende fra den første kursusdag. Kurserne er modulær opbygget som betyder at du kan starte med enten B1, B2 eller B3, afhængig af hvilket kursus bliver tilbud det aktuelle semester.

Man kan godt tilmelde sig et kursus efter dets start. Bare send en mail til kontakt@arabisk-sprogcenter.dk!

KURSUSDETALJER - LEVANTISK/SYRISK ARABISK DIALEKT A1, A2, A3


Oversigt

 • Begynd din rejse i at tale levantisk arabisk dialekt
 • Lær at manøvrere hverdagssituationer på arabisk
 • Færdighedsbaseret tilgang
 • Opbyg dine grammatik- og læsefærdigheder i et overskueligt tempo


Kursus pensum


 • Hils på hinanden og præsenter dig selv
 • Undervisningssituationer og hverdagsobjekter
 • På restauranten
 • Stedord
 • Indkøbssituationer
 • I bussen/ ved togstationen
 • Tal


Anbefalet baggrund

Vi påkræver ingen særlig baggrund, men vi anbefaler et vist kendskab til det arabiske skriftsprog (det er dog ikke et krav). I løbet af kurset vil det arabiske alfabet blive introduceret gradvist og blive brugt mere og mere. Målet er, at kursisten bliver styrket i at kunne læse arabisk skrift i løbet af de første kursusniveauer.


Kursus bøger

Kurset vil bruge "Syrian Colloquial Arabic, a functional course", som kan købes online på engelsk med audio på websitet http://www.syrianarabic.com/. Kursisten forventes at anskaffe sig en kopi før kursusstart. Vi anbefaler at kursister kun printer de første kapitler ud, da kurset ikke vil gennemgå hele bogen.


Udbytte af kurset

Ved udgangen af kurset vil du være i stand til at præsentere dig selv, føre en simpel konversation omkring hverdagsemner (rejse, indkøb, spørg efter vej). Du vil også kunne opnå et vist kendskab til arabisk skrift.


Dette kursus er påkrævet for:

 • Levantisk/syrisk arabisk dialekt B