Interkulturel
Logo Arabisk Sprogcenter

INTERKULTUREL MISSION

Arabisk Sprogcenter er ikke kun  en sprogskole men også et sted, hvor kulturer mødes.

Sprog er ikke kun et sæt af grammatiske regler kombineret med ordlister. Sprog er først og fremmest et værktøj til at forbinde mennesker og kulturer. Vores kursus ”Interkulturel Arabisk”

Interkulturel grafik

 fokuserer på brobygning og interkulturelle spørgsmål. Kulturelle og sociale emner såsom værdier, traditioner, det sociale liv, religioner og arv fra den arabiske verden vil blive diskuteret. Målet med dette kursus er at skabe kulturel bevidsthed og øge forståelsen af arabiske normer og værdier. Der vil være rig mulighed for at diskutere kursisternes interesseområder. Kurset inkluderer også en frivillig kulturel udflugt.

VORES KURSER I INTERKULTUREL KOMMUNIKATION

Interkulturel grafik

Interkulturel kommunikation


Dette kursus fokuserer på brobygning. Kulturelle og sociale emner såsom værdier, traditioner, det sociale liv, religioner og arv fra den arabiske verden vil blive diskuteret. Målet med dette kursus er at skabe kulturel bevidsthed og øge forståelsen af arabiske normer og værdier. Der vil være rig mulighed for at diskutere kursisternes interesseområder.

Interkulturel grafik

Institutionel interkulturel kommunikation


Manøvrering af hverdagssituationer i et multikulturelt klasseværelse eller daginstitution er ikke altid uden udfordringer. Småting kan være årsag til dårlig kommunikation og misforståelser. Dette kursus fokuserer på brobygning. Kulturelle og sociale emner såsom værdier, traditioner, det sociale liv, religioner og arv fra den arabiske verden vil blive diskuteret.

VORES NYHEDSBREV

Logo Arabisk Sprogcenter
Location pin
Phone
Email

Lyngbyvej 11, 1. sal

Østerbro Centret / Vibenshus

2100 København Ø, Danmark

Kontor pga. barsel kun åbent  efter aftale!


(+45) 21 700 567 (Telefontid: Ma-Fr 9-12)


kontakt@arabisk-sprogcenter.dk

©  2017 - 2019 Arabisk Sprogcenter. All Rights Reserved.

CVR: 38314467